Ga naar de website van Geertjesgolf
VOLLEYBAL VERENIGING - THE WEEKENDERS

EVENEMENTEN

SCHRIJF JE NU IN VOOR HET ‘GEERTJESGOLF BEACHTOERNOOI‘: HET 1STE WEEKEND VAN JUNI!

Nog steeds georganiseerd door onze vereniging maar hiermee noemen we onze grootste sponsor die het mogelijk maakt om te kunnen beachen in Winssen, tegenover het dorpshuis de Paulus. Zaterdag 1 Juni organiseren we het Ouder&kind toernooi, waar je met een (groot)ouder of verzorger 2-tegen-2 speelt op echt Nederzand. We beginnen om 13:00 uur en eindigen uiterlijk om 16:00 uur. Schrijf je in door te mailen naar e.janssenmegens@gmail.com en vermeld je teamnaam, leeftijd van het kind en een telefoonnummer.

Op Zondag 2 Juni is hett open beachvolleybaltoernooi voor Dames en/of Heren teams in een competitie of recreanten klasse. Ook gemengde teams kunnen zich inschrijven echter uitsluitend in de recreanten klasse. 
Inschrijven kan tot 1 Mei, wees er dus snel bij! Stuur een mail naar weekendersbeach@gmail.com onder vermelding van:

  • Teamnaam.
  • Klasse competitie / recreanten.
  • Namen en leeftijd per deelnemer van je team.
  • Telefoonnummer en e-mail adres van 1 contactpersoon.


Kosten voor inschrijving per team: E 30,-. We hopen jullie daar te zien en er samen een geweldige zondag van te maken!

Aan het einde van het jaar organiseren we een gemixt Oliebollen-toernooi voor senioren, waarin we met gemengde teams een avond sportief de strijd met elkaar aangaan. Zo vlak voor de jaarwisseling doen we dit onder het genot van verse oliebollen en na de wedstrijden is er in de Paulus alle tijd voor iedereen met wie we nog een keer willen proosten op een sportief jaar.

Voor de jeugd is er jaarlijks een sportief volleybal kamp waar we leuke activiteiten doen, overnachten en uiteraard volleyballen!